Oldal kiválasztása

T.EDIT

Szia, köszöntelek az oldalamon, én Terenyi Edit vagyok… Exkluzív divatáru üzlet tulajdonos, stílustanácsadó, stílust adó…

2005 óta foglalkozom szorosan napi szinten a divattal, bár csak a mai napra vált számomra érthetővé, hogy miért is volt gyermekkoromban a kedvenc elfoglaltságom a varrás és divattervezés. Mostanra mindezen vágyaim, így vagy úgy, de meg is valósultak.

Ezt tudatosan 2005-ben egy divatáru üzlet nyitásával kezdtem, ami mellett az évek alatt az öltöztetést, tanácsadást, egy jól működő gardrób kialakítását tanultam meg. Nem tartom magam divatgurunak, nem irányon a fast fashion, ha erről van szó, inkább azon az állásponton vagyok, hogy én ahhoz nem értek, nem vagyok hozzá elég innovatív, rugalmas, újító. Viszont szeretem a klasszikust, a nőieset, a finomat, a jó minőségűt… az egyszerűen szépet és a harmóniát.

Szeretem, ha egy nő nőként van felöltözve s mindez finom fűszerrel van különlegessé téve. Nekem a harmónia a tökéletes. Az öltöztetéseimben is erre törekszem, nem a legújabb divatirányzatoknak kívánok hódolni.

A jövőben is ezzel szeretnék foglalkozni, ezt továbbfejleszteni, és segítséget nyújtani azon hölgyeknek, akik nyitottak arra, hogy együtt könnyebbé tehessük a reggeli készülődést, s egy jól működő, egymásra épülő ruhatárat alakítsunk ki. Sz,sz, Terenyi Edit

 

 

Pin It on Pinterest