Oldal kiválasztása

ÖLTÖZTETÉS

ÖLTÖZTETÉS

A saját exkluzív divatáru üzletembe mindig kiváló minőségű és stílusú darabokat szerzek be rendszeresen, személyesen Olaszországból.

Ezek finom minőségű, letisztult, nőies darabok, amelyek nem csak az aktuális trendeket képviselik, hanem sok évig maradnak egy szép ruhatár alap darabjai. Tudom, hogy ezek a ruhák nem olcsók, viszont azt gondolom, hogy ár-érték arányban nagyon jók, mert habár kicsit többe kerülnek, viszont cserébe jó minőségű, luxus, stílusos, finom darabok és sok évig maradhatnak ruhatárad meghatározó, kedvenc darabjai.

A személyes öltöztetést akkor javaslom neked, ha célzottan komplett összeállított szettet/szetteket szeretnél vásárolni, ha egy kis töltődésre vágysz, ha szeretnéd, hogy csak rád készüljek, és egy személyes találkozó alkalmával kialakítsunk neked komplett összeállításokat, illetve hogy megnézzük mi az ami jól áll neked, mit mivel variálj az üzlet árukészletéből. Előtte egyeztetünk, és a megbeszéltek alapján egy neked szóló kollekciót rendezek össze olasz darabokból.

Ez az idő csak rólad szól. Szeretném, ha kívül belül megújulva, feltöltődve távoznál tőlünk és ezért igyekszem is mindent elkövetni.

A személyes öltöztetés ára: 15.000 Ft (80.000 Ft értékű vásárlás esetén ez az összeg levonásra kerül a vásárlás végösszegéből)

 

Érdekel

 

 

 

 

 

Szakértelem

Közzétéve

március 23, 2017

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Pin It on Pinterest