Oldal kiválasztása

GARDRÓBRENDEZÉS

GARDRÓBRENDEZÉS

 

Ha valaki komolyan szeretne változtatni a megjelenésén illetve azt tudatosan építeni, hiszem, hogy talán ez az alapja, legfontosabb kiindulópontja.

Egy átlátható, felesleges dolgoktól mentes gardrób. Erre lehet építeni a további ruhatárat és sok ésszerűtlen kiadástól megkímélhet bennünket.

Gardróbrendezés alkalmával először is tisztázzuk, hogy mi a cél, milyen ruhatárra van szükséged az életstílusodhoz, munkádhoz, mindennapjaidhoz. Átnézzük mi az, ami ebbe beilleszthető, és mi az, ami inkább csak hátráltatni fog a reggeli tudatos, könnyed készülődésben. Nézünk összeállításokat meglévő darabjaidból különböző alkalmakhoz, öltöztetlek, fotózlak (hogy később is könnyen felidézhesd;). S azt is megnézzük, hol lehetnek hiányosságok, min kellene tudatosan erősítened, újabb darabokat beszerezned.

Izgalmas akció, szerintem nagy megkönnyebbüléssel jár a végső eredménye. Utána sokkal könnyebben fogod venni a reggeli öltözködést, mert látod, hogy mid van, mit mivel s hogyan tudsz könnyedén kombinálni. Szerintem ez évente legalább kétszer mindenkinek kötelező lenne, hogy ne nőjön a fejére saját ruhatára.

 

Gardróbrendezés díja (ált. 3 óra): 30.000 Ft / + 8.000 Ft további óra
+ ajándék: egy 20% kedvezmény kupon a T.Edit-JAM Exkluzív Divatáru Üzletbe

Jászberény területén kívül előzetes egyeztetés szükséges az utiköltséget illetően.

 

Érdekel

 

 

 

 

 

Szakértelem

Közzétéve

március 23, 2017

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Pin It on Pinterest