Oldal kiválasztása

EGYÉNI SZÍN-ÉS STÍLUSTANÁCSADÁS

EGYÉNI SZÍN-ÉS STÍLUSTANÁCSADÁS

 

Tudod, mely ruhadarabok állnak a legelőnyösebben neked? Mely színekben mutatsz a legjobban? Mely vonalak emelik ki pozitív adottságaid? Szóval! Miben nézel ki a legjobban???

Ha ezen a területen vannak kétségeid, felmerülő kérdésed, akkor ebben lesz segítségedre ez a program.

A szín- és stílustanácsadás során első körben megkeressük a számodra legelőnyösebb, legideálisabb színeid, amelyek kiemelik legjobb és különleges adottságaid.

Számomra minden tanácsadás alkalmával ez a legfontosabb pont, hogy melyik az a szín, amelyben a legszebb vagy, mely színek passzolnak leginkább hozzád.

Vallom, hogy ha már valaki másra nem is figyelve, de a számára legelőnyösebb színekkel pakolja tele szekrényét, az már FÉLSIKER!!! Az előnytelen színek használatával, arcunk negatívumait emeljük ki. Felerősítik a karikákat, esetleges ráncokat, szürkítik, sápasztják viselőjüket… Vagy csak egyszerűen semmilyenné tesz minket. Foglalkozási ártalomként folyamatosan figyelem az emberek arcát, hogy milyen hatással van rájuk a szín, amelyet viselnek, vagy mi lenne az, ami jó vagy még előnyösebb lehetne… És a tapasztalatom az, hogy sokan nem is tudják melyek azok a színek, amelyek jól állnak vagy  félnek használni ezeket. A szín-és stílustanácsadás alkalmával ezeket a színeket fogjuk megkeresni neked és utána folytatjuk a számodra előnyös fazonok, szabásvonalak felkutatásával.

Megnézzük, hogy a te alkatodhoz mely darabok passzolnak leginkább. Ehhez próbálunk is jó párat és adok tippeket, hogy mit mivel, hogyan variálj, mivel teheted még különlegesebbé szettedet.

Megbeszéljük, hogy a te ruhatáradnak mik az alapdarabjai, mire tudsz felépíteni egy kifogástalan, jól kezelhető gardróbot. Hiszen ez mindenkinél változó, mindenkinek az egyéni életvitele, életstílusa határozza meg legfontosabb alapdarabjait.

A szín- és stílustanácsadás díja 30.000 Ft

 

Érdekel

 

 

 

 

Szakértelem

Közzétéve

március 23, 2017

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Pin It on Pinterest