Oldal kiválasztása

JAM

A JAM exkluzív divatáru üzletet 2005-ben nyitottam meg. Elsődleges célom az üzlet megnyitásával az volt, hogy letisztult és minőségi darabokat adhassak a dolgozó nők kezébe, mindennapokban szükséges, stílusos, nem egy szezonra készült ruhadarabokat, ennek éreztem hiányát ott, ahol lakom. Mostanra teljesen kiforrt a stílusom az üzlet árukészletével kapcsolatban.

Azon vagyok, hogy mindig egyedi, exkluzív, minőségi, letisztult darabokkal lássam el az üzletet, amelyek nem csak az aktuális divattrendnek felelnek meg. A darabokat kizárólag Olaszországból szerzem be. A JAM nem rendelkezik óriási kollekcióval. A darabok gyakran cserélődnek, frissülnek s mindig újabb és újabb szépségek kerülnek a vállfákra, ezért ritkán tudok egy-egy darabot pótolni, ami egyben óriási előny is az itt vásárlóknak, mert nemigen fog szembe jönni az utcán az illetővel.

Bátran merem mondani, hogy az itt vásárlással, kollekció összeállításával időt is spórolnak meg vevőim, mert egy helyen egy tökéletesen egymásra épülő, jól kombinálható ruhatárat tudunk összeválogatni, megtérül a plázákban kulcsdarabok kutatására töltött idő…s ezt gyakran hallom is vevőimtől 🙂

Az üzlet nyitvatartása:  Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
                                         Szombat: 9:00-12:30

Egyéb nyitvatartási idő igény esetén javaslom az öltöztetés szolgáltatásunkat >>

Pin It on Pinterest