Oldal kiválasztása

Egy ruha több élete

Gyakran szembesülök azzal a problémával, hogy egy-egy (legtöbb!) ruhát hajlamosak vagyunk bekategorizálni. Persze vannak azok a ruhák, amelyeknél ezt nem vitatom, ilyen például egy nagyestélyi, amit egyértelműen csak az adott eseményen, alkalmon tudunk viselni. Viszont szerintem a legtöbb ruhadarab estében elképzelhető a több funkciós használat, gondolok itt emeltebb fényű eseményekre illetve szimpla dolgozós hétköznapokra.

E kék ruha esetén abszolút ez jutott az eszembe. (Sajnálom, hogy nem készült tűsarkús összeállítás is.) Az anyaga végett, ami könnyed esésű muszlin anyag, legtöbb hölgy csak kellemesebb időben illetve valamilyen különlegesebb alkalomra tudja elképzelni viselését. Pedig ez a ruha egyáltalán nem ennyire egyoldalú. Támogatom az alkalmi eseményen való megjelenését tűsarkúval, finom kiegészítőkkel, egy stólával… és már libbenhetünk is benne a könnyedebb partin vagy egyszerűbb bálon. De még egy nyáresti eseményhez is el tudom képzelni világos kiegészítőkkel. A megjelenés benne tuti légies és különleges lesz.

De! És itt jön a csavar! Mint ahogy a képeken is összevariáltam, nagyszerűen beilleszthető a dolgos hétköznapokba is. Egy nagyon különleges és egyedi, nőies összeállítást kapunk végeredményként. Én egy hosszú szárú, nőiesen vagány csizmával kombináltam. Viszont akinek alkata engedi, a jelenleg nagyon felkapott bokacsizmával is bátran nekiindulhat, egyedi lesz, az biztos. Ehhez választottam a kedvenc, jollyjoker blézerünket, egy finom meleg sálat és mindezekkel harmonizáló táskát.

És hogyan nem fogsz ebben a szettben sem hidegebb napokon tüdőgyulladást kapni?!? Természetesen úgy, hogy kényelmesen aláöltözöl. Egy vastag harisnya, egy finom testhez simuló trikó és könnyeden minderre a ruha. A végeredmény egy stílusos, semmiképp nem szokványos, nőies megjelenés és sok-sok elismerő pillantás lesz! Én imádtam!!

Ruha
Csizma
Blézer
Táska
Nyaklánc

 

Pin It on Pinterest