Oldal kiválasztása

Jászberény / 2017. MÁJUS 25.

Overall minden mennyiségben… na csak óvatosan..

Be kell valljam, hogy korábban nagyon ódzkodtam ettől a ruhadarabtól. Meggyőződésem volt, hogy ez az a darab, ami nekem soha nem állhat jól … sok más darabbal együtt:)). Tudom, látva a jelenlegi fotókat, ez túlzásnak hathat, de nekem is vannak démonjaim, nem is kevés:)…. igyekszem tenni ellenük folyamatosan… de ez egy teljesen más téma  🙂

Szóval az overall egy végtelen hálás darab lehet, ha jól választunk. Először is, mivel nem annyira megszokott darab,mint nadrág felső kombináció, már ezért sokkal különlegesebb, többen felkapják a fejüket, jah, hogy ez overall, amit viselsz?!?
S már itt rögtön a plusz pont az overall javára. Sokkal exkluzívabb és kifinomultabb darab lehet. A második plusz pont pedig azért jár, mert reggel időt spórolsz, hiszen a felső, alsó kombinációjának problémája is azonnal megoldott, akárcsak egy csinos egyberuhánál.

A két kék overall ugyanaz a fazon. Annyira jónak találtam a fazont, hogy nem tudtam elengedni egyik színt sem. A sötétkék egy általánosabb, biztonsági játékosabb darab, a másik kék, a világos, amelynek nehéz lenne a fantázianevét meghatározni, hisz ahány árnyalat annyian másnak mondjuk, látjuk, viszont idén nagyon divatos árnyalata a kéknek.

Tehát a világosabb kék egy bátrabb, különlegesebb bevállalás, fehérrel, törtfehérrel kombinálva rendkívül elegáns, kifinomultan elegáns hatású, de más színekkel is jól megállja a helyét, mint például szürke, halvány szürke. Feketével igen kontrasztos, de egy esti partyhoz mindenképp szívesen ajánlanám… persze minden kiegészítők és szabás kérdése, illetve az egyén színtípusa is meg fogja határozni, ha az abszolút tökélyre hajtunk.

Mindkét fazont lehet alkalomra bedobni, illetve egy hétköznapi nyári napon is a különleges megjelenést fogja támogatni. Akár lapos saruval, szandállal, akár magassarkúval, határ csak a fantázia, persze tudni kell mindezt a megfelelő stíluson belül tartani, nem úgy értem, hogy mindent mindennel, csak mert esetleg a színeik engedik a kombinációt.

S amit a fazonról érdemes tudni… Tévedés azt állítani, hogy az e fajta overall csak a magas és vékonyakon mutat!!!
NEM! Csak lehetőleg a testarányok legyenek nagyjából rendben. És ha éppen nincs az optimális testarányunk, még mindig tud tökéletes viselet lenni egy kis korrekcióval, egy kiegészítővel, mint például egy vagány vagy csinos blézer  – ez mindenkinek saját stílusának és alkalom kérdése -, illetve bőrkabi, farmerkabát valamilyen kiegészítő ruhadarabbal. Nem kötelező természetesen, de szerintem egyébként is jót tud tenni az összképnek és a formánknak is. Ráadásul a blézer, kabát karcsúsított fazon esetén visszaadja a nőies sziluettet.

A következő overállt, nem is gondoltam volna, hogy ennyire, de nagyon élveztem… nagyon jól éreztem magam benne!!! Rendkívül nőies és különleges darabnak találom. Csak éppen követi a női sziluettet és a felső részének megoldása megadja a darab szexisségét is.
Ennél az overallnál viszont szerintem nagyon ajánlott a magassarkú és cserébe csodálatosan tudja nyújtani az alakot és garantált a mínusz 2-4 kiló;)

Végszóként, amit mondani szeretnék, hogy szerintem mindenképp érdemes esélyt adni az overallnak, mert szekrényünk igen különleges darabja lehet hosszú éveken át. Sz, sz, T.Edit

Összes ruha és kiegészítő: T.Edit – JAM

 

 

 

Pin It on Pinterest